Home » Mediji » Natjecanje u čitanju

Odaberite:

Brojač

Natjecanje u čitanju

Dana 11. studenog 2014. održano je Natjecanju u čitanju naglas.citanje1
Drugu godinu za redom Gradska knjižnica u suradnji sa školskom knjižnicom organizira ovo natjecanje u kojem se provjerava ne samo vještina čitanja nego i način prezentacije pročitanog, ponajprije zanimljivost i kreativnost uvoda zašto baš taj tekst, zatim zanimljiva interpretacija s uživljenošću u sam tekst, jezična i stilska jasnoća, razumijevanje i prilagođenost teksta samom uzrastu.
citanje2Dvadeset i sedam učenika naše škole od trećeg do sedmog razreda toga se dana okušalo u svojoj vještini interpretiranja. Natjecanje je bilo organizirano u dvije skupine. Prvu skupinu činili su učenici nižih razreda (3. i 4. razred), a drugu učenici viših razreda (5., 6. i 7. razred). Svi su učenici – sudionici dali sve od sebe. Pa iako je „borba“ bila doista gusta ipak smo morali proglasiti one koji su za nijansu bili bolji.citanje3
Tako je u prvoj skupini prvo mjesto pripalo učenici 3. razreda Ani Gašparović, drugo mjesto učeniku 4. razreda Jakovu Filipoviću, a treće mjesto podijelili su učenici 4. razreda Valentino Peričić i Domagoj Devčić.
U drugoj skupini pobjedničko prijestolje zauzela ja Franka Gašparović, učenica 5. razreda, drugo mjesto pripalo je Antoneli Šamal, učenici 6. razreda, a treće mjesto ponovno su podijelile učenice 5. razreda Emma Pavličević i Paola Čavkić.
citanje4
Pročitajte i članak na stranicama Grada.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Switch to mobile version