Home » Aktivnosti » Vidvan Rubčić osvojio prvo mjesto na županijskom natjecanju iz matematike

Odaberite:

Brojač

Vidvan Rubčić osvojio prvo mjesto na županijskom natjecanju iz matematike

Ove godine naši učenici postigli su velik uspjeh svojim znanjem. Pohvaljujemo sve učenike koji su sudjelovali na natjecanjima, a posebno one koji su bili pozvani i na županijsku razinu.
Tako je na županijskom natjecanju iz matematike Vidvan Rubčić 7b, osvojio 1. mjesto (mentorica Sanja Grgas), Stella Car 4b, osvojila je 5. mjesto, Amarie Pavelić 4b i Emma Radović 4b, osvojile su 6. mjesto pod mentorstvom Josipa Zoričića, a Lara Usmiani 4a, osvojila je 9. mjesto (mentorica Marina Levar).
Lovro Tonković 8a iz engleskog jezika osvojio je 4. mjesto (mentorica Draženka Nikolić) i 8. mjesto njemačkog jezika (mentorica Martina Martinčić).
Na Vjeronaučnoj olimpijadi sudjelovali su Marta Bužonja 8a, Bruno Butorac 8a, Marin Bilić 7b i Nika Butković 6b (mentor Igor Krišković).
Na natjecanje i izložbu učenika osnovnih i srednjih škola u području vizualnih umjetnosti i dizajna (LIK 2016) ušla je učenica 8b razreda Aneta Kos pod mentorstvom Klaudije Hreljac-Ninić.
Učenik Marin Bilić 7b (mentorica Sanja Pavelić) sudjelovao je na županijskom natjecanju LiDraNo.
Učenici koji su sudjelovali na školskim natjecanjima iz geografije, hrvatskog jezika i kemije nisu ostvarili dovoljan broj bodova za poziv na županijska natjecanja.

Switch to mobile version