Home » Aktivnosti » Glazbeni odjel » Božićni koncert Glazbenog odjela

Odaberite:

Brojač

Božićni koncert Glazbenog odjela

Povodom nadolazećih blagdana, Glazbeni odjel koji  djeluje pri Osnovnoj školi Ivana Mažuranića održao je tradicionalni božićni koncert.
Prilika je to polaznicima glazbenog odjela da pokažu uspjehe rada i vježbanja kroz proteklo prvo polugodište tekuće godine, ali i veliku ljubav prema glazbi. U tome ih stručno vode učitelji, a velika su im podrška i njihovi roditelji.

Na pozornici su se tako izmjenjivali mladi glazbenici solo izvedbama na klaviru, gitari i harmonici, potom muziciranjem gitarskih dua i na kraju se predstavio pjevački zbor. Učenike klavira pripremili su učitelji Zoran Saulig, Damir Mičetić i Danijela Lovrić; učenike gitare učitelj Nenad Mrazovac, učenike harmonike učitelj Damir Mičetić, a pjevački zbor je pripremila učiteljica Danijela Lovrić.
Pjevački zbor svojim je klavirskim aranžmanom pratio učitelj Zoran Saulig, a uz njega je u pratnji božićne pjesme Bijeli Božić svirao i učenik Ivano Jovanović na harmonici, a uz stručno vodstvo svojeg učitelja Damira Mičetića.
Cijeli koncert srdačno je i u velikom broju pratila publika u kojoj su sjedili roditelji, bake, djedovi, učitelji, prijatelji i rodbina te uvijek nazočan ravnatelj škole.

Glasnim su pljeskom podržali svakog izvođača.

 

Switch to mobile version