Učenici naše škole na Grobničkoj jeseni

grobnikGrobnička katedra već 26. godinu zaredom neprekidno surađuje sa osnovnim školama Primorsko-goranske županije i provodi niz programa zaštite,očuvanja i promicanja nematerijalne baštine. Ta suradnja teče pod nazivom Mladi su bašćine glasi, a učenici naše škole također su jedni od sudionika i promicatelja čakavštine našeg kraja. Naime, dvije učenice naše škole primile su nagradu projekta „Darovani“, učenica Ella Andonov 7.b za literarni, a učenica Lana Krpan 4.a za likovni ostvaraj. Potom su naša škola i Grad bili domaćini edukativnog izleta organiziranog za pobjednike (učenike i njihove mentore) natječaja „Darovani 2018“. Terenska nastava kojoj smo bili domaćini održala se 9.listopada.
17.listopada učenici naše škole zajedno sa svojim bribirskim prijateljima otputovali su u Grobnik kako bi sudjelovali u literarno, povijesnoj, glazbenoj i likovnoj radionici.
zbor124.listopada u Domu kulture Čavle organizirana je tradicionalna zajednička priredba učenika svih osnovnih škola primorsko-goranske županije,uključenih u programe Grobničke jeseni. Na toj priredbi sudjelovali su učenici povijesne grupe, kao i školski zbor Mažuranići.

grobnik1 grobnik2 grobnik3 grobnik4 grobnik5 grobnik6