Home » Aktivnosti » PRO » Tečaj “I mi znamo plivati”

Odaberite:

Brojač

Tečaj “I mi znamo plivati”

plivanje4U sklopu projekta „Sigurnost na vodi“  Spasilačka služba Hrvatskog Crvenog Križa i GDCK Novi Vinodolski održan je trodnevni tečaj plivanja pod nazivom „I mi znamo plivati“, u trajanju od 6. do 9.9.2016 . Tečaju su pristupili učenici Posebnog razrednog odjela.Tečaj je provodio instruktor  Spasilačke službe Hrvatskog Crvenog Križa Nikola Mrđen u suradnji sa spasiocima i volonterima Teom Švob, Teom Ranićem i Lukom Ažićem.plivanje5
Naši učenici ozbiljno su pristupili školi plivanja. Bili su vrlo otvoreni i spremni za suradnju te se brzo sprijateljili sa instruktorima. Nakon savladanog tečaja primili su diplome i majice.
U dogovoru sa GDCK, učenicima Posebnog razrednog odjela omogućeno je korištenje bazena u Hotelu Lišanj tijekom mjeseca rujna. Tako nastavu Tjelesne i zdravstvene kulture provode plivajući i vježbajući u bazenu, što doprinosi uvježbavanju pravilne koordinacije pokreta i cjelokupnog fizičkog razvoja. Učenici jačaju samopouzdanje samostalno se krećući u vodi, i na kraju, zaista su sretni. Hvala GDCK i Višnji Peričić koja nam je omogućila prekrasno iskustvo.

plivanje2 plivanje3plivanje1

Switch to mobile version